Gebruik Version History voor een interactieve weergave van alle wijzigingen aan je route in de loop van de tijd, en om eenvoudig een eerdere versie van de route te herstellen.
_____________________________________________________________________
Download de Ride with GPS mobiele app
_____________________________________________________________________
Version History voor routes is een van de vele functies van Advanced Route Planning die worden ontgrendeld met een Premium-abonnement.
Version History bij het bekijken van een route
Wanneer je een route op de website bekijkt, kun je de Version History van de route bekijken door te klikken op More > Version History. Daar zie je alle eerder opgeslagen versies van je route, evenals eventuele opmerkingen van route-samenwerkers.
Premium abonnees kunnen op de drie puntjes naast een eerdere versie van de route klikken en Edit in Planner selecteren om die versie van de route in de Route Planner te openen.
Version History in de Route Planner
Wanneer je een route bekijkt in de web-Route Planner, kun je de Version History van de route bekijken. De Version History bevat alle opgeslagen versies van de route en stelt je eenvoudig in staat om wijzigingen tussen opgeslagen versies terug te draaien of een historische versie van de route in de planner te openen.
Om de Version History van een route te bekijken, klik je op het icoon met drie puntjes naast de routenaam in het linkerzijpaneel. Selecteer daar Version History in het dropdownmenu.
Dit opent een tab aan de rechterkant van de pagina met alle eerder opgeslagen versies van je route. Wanneer je met de muis over een eerdere versie beweegt, wordt de routelijn van die versie op de kaart getoond, omlijnd in lichtblauw. Je huidige versie van de kaart blijft in rood zichtbaar.
Kopiëren naar kaart & herstellen
Als je op een eerdere versie van je route klikt, wordt die versie in een donkerdere blauwe kleur op de kaart omlijnd. Daarnaast zie je dan de opties Copy to map en Restore.
Met de optie Copy to map voeg je deze versie van je route toe als tweede route, toegankelijk vanuit het linkerzijpaneel. Je zult zien dat de routenaam ook de tijd en datum van de oorspronkelijke opslag bevat. Dit is een uitstekende optie wanneer je met beide versies van de route naast elkaar wilt werken.
De optie Restore overschrijft je huidige actieve route met de historische versie die je hebt gekozen om te herstellen. Kies dit wanneer je wijzigingen aan je route hebt aangebracht die je wilt terugdraaien!
Opmerking: de functies Restore en Copy to Map zijn alleen beschikbaar voor Premium-abonnees. Als je een Starter-account hebt, kun je Version History bekijken, maar kun je deze tools niet gebruiken zonder te upgraden.
Gerelateerd aan